Verzekeringsmakelaar Leuven

Op zoek naar een verzekeringsmakelaar in de buurt van Leuven? Verzekeringen vergelijken?
Welkom bij TORIS, onafhankelijke verzekeringen voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen.

Verzekeringen en beleggingen voor uw comfort.

TORIS, ‘Je deur naar veiligheid en bescherming’ is onze missie. Met klantvriendelijkheid, eerlijkheid en duidelijkheid als kernwaarden beheren we op een actieve manier het verzekeringspakket van deze duizenden tevreden klanten.

verzekeringsmakelaar Leuven

Wat doet een verzekeringsmakelaar?

Als verzekeringsmakelaar werken wij bij TORIS onafhankelijk. Dit wilt zeggen dat we niet gelinkt zijn aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Hierdoor kunnen wij voor jou verschillende verzekeringen vergelijken en jou de verzekering bieden die het best bij jou past. 

Een verzekeringsagent daarentegen, werkt niet onafhankelijk en is meestal afhankelijk van één verzekeringsmaatschappij. Hierdoor kan een verzekeringsagent enkel de verzekeringen van die specifieke maatschappij aanbieden.

Als onafhankelijke verzekeraar bedienen wij bij TORIS inmiddels meer dan 5.500 klanten die zowel particulieren, zelfstandigen als ondernemingen zijn.  Ze doen een beroep op meer dan 100 jaar ervaring in ons team, onze  onafhankelijkheid in de keuze van verzekeringsmaatschappijen en uiteraard onze klantenservice.

Maak een afspraak met TORIS, wij vertellen dan graag wat we voor jou kunnen doen.

Een verzekering afsluiten of verzekeringen vergelijken?

Autoverzekering

Voor al wie met de wagen rijdt is een autoverzekering verplicht. En dat is ook logisch als je nadenkt over de financiële gevolgen van een zwaar ongeval. Kort gezegd valt de autoverzekering uiteen in drie luiken: de burgerlijke aansprakelijkheid motorvoertuigenverzekering, de omniumverzekering en de bestuurdersverzekering, waarvan echter enkel de BA-motorvoertuigen door de wet wordt verplicht.

Pensioensparen

De Belgen hebben gelijk als ze wakker liggen van hun pensioen. Weet dat het gemiddeld pensioen voor een loontrekkende in België 1.301,42 euro bedraagt en voor een zelfstandige 900 euro. Deze bedragen zijn veel lager in vergelijking met de buurlanden Frankrijk, Nederland en Luxemburg.

Dat is ook de reden waarom de Belgische overheid elke Belg, jong en oud, stimuleert om aan extra-pensioenopbouw te doen met een gunstige fiscaliteit. Een gunstige fiscaliteit door aftrekbaarheid van de premies én door een gunstige belastingheffing op het einde van het contract bij uitkering op pensioengerechtigde leeftijd.

Familiale verzekering

Een familiale verzekering dekt de kosten van alle schade die jij en je gezinsleden toebrengen aan derden. Je kind die een bal door het raam van de buren trapt of je hond die in de kuiten van een jogger bijt. De familiale verzekering is wellicht de verzekering met de ruimste waarborgen tegen een zeer redelijke prijs. Voor materiële schade wordt er wel een geïndexeerde franchise van om en bij de 250 euro aangerekend. 

Is de familiale verzekering verplicht?  

Neen, maar gelukkig beschikt het merendeel van de Belgen over een BA familiale.  Een ongeluk is immers gauw gebeurd, zelfs wanneer je heel voorzichtig bent!  Let wel op: een BA familiale kan niet ingeroepen worden ter vervanging van andere verzekeringen die schade aan derde dekken, zoals de verplichte BA-motorvoertuigenverzekering.

Fietsverzekering

De auto is al lang niet meer alleen op de baan. Er zijn veel meer fietsers. Intussen rijdt 1 op de 5 Belgen met een elektrische fiets. Een nieuwe fiets kan aardig wat geld kosten. Daarom loont het de moeite om een fietsverzekering af te sluiten. Een fietsverzekering vergoedt je voor geleden schade, diefstal en beschikt zelfs over een depannagedienst die je te hulp schiet wanneer je onderweg in panne valt door een platte batterij, een probleem met de ketting, een kapotte band, enzovoort.

verzekeringsmakelaar Toris

Hospitalisatieverzekering

Opgenomen worden in het ziekenhuis is nooit plezierig. Nog minder aangenaam is de torenhoge factuur die je na je opname voorgeschoteld krijgt. Medische kosten lopen immers al snel erg hoog op zeker op een éénpersoonskamer. Tegen 2025 verwacht men dat 30% van de kosten van een ziekenhuisopname door de patiënt zal moeten gedragen worden.  Een hospitalisatieverzekering is dan ook geen overbodige luxe. Bescherm jezelf, je gezin of je werknemers door op tijd een hospitalisatieverzekering aan te gaan die de kosten dekt. We werken hiervoor graag met verzekeraar DKV.

Andere verzekeringen

Als onafhankelijk verzekeringskantoor kan u bij ons ook terecht voor tal van andere verzekeringen, zoals een levensverzekering, reisverzekering, een schuldsaldoverzekering, een brandverzekering, enzovoort.

Een verzekering afsluiten? Verzekeringen vergelijken? Welkom bij TORIS, uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar.

Afspraak verzekeringen vergelijken

Al overtuigd van je verzekeringsmaatschappij?

Via onderstaande links ben je onmiddellijk op de juiste plaats:

  • Een hospitalisatieverzekering bij DKV
  • Een brandverzekering bij Axa
  • Een uitvaartverzekering bij Dela
  • Uw bedrijf verzekeren tegen cyberrisico’s? Dat kan bij Cybercontract

Liever advies inwinnen bij een onafhankelijk verzekeringskantoor? 

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar TORIS

Eind 2018 hebben Verzekeringen De Buyser en Kantoor Moens-De Wachter samen hun krachten gebundeld om zo een sterk verzekeringsteam te vormen.

De afgelopen jaren hebben beide verzekeringskantoren heel wat praktische zaken op punt gezet om anno 2022 met veel trots de éénmaking van beide kantoren aan te kondigen met een nieuwe naam: TORIS.

Wat doen wij voor onze klanten?

Wij analyseren verscheidene verzekeringen op basis van jouw profiel als particulier of als ondernemer. Zo stellen we altijd voor wat het best past bij jou. Met andere woorden, de juiste verzekering dus.

Daarenboven houden we er ons aan om regelmatig je volledig verzekeringspakket te overlopen. Verzekeringen die in de tussentijd hun nut hebben verloren worden opgeheven en eventuele nieuwe verzekeringen kunnen worden afgesloten. We zijn als het ware een ‘verzekering boven een verzekering’

Wat doen wij extra voor onze zelfstandige ondernemers? 

Wij helpen je zaak niet enkel op weg met de gepaste verzekeringen, maar geven je ook advies door samen met jou mee te denken. Door gerichte vragen te stellen en ons in te leven in jouw situatie krijgen we een beeld van waar jij met je zaak naartoe wilt. Zo maken wij jouw doelen mogelijk en stellen we ze veilig met een goede verzekering zodat je bedrijf (of jezelf) niet in een financieel sukkelstraatje terecht komt bij een tegenslag.

We weten ook dat verzekeringen heel wat administratieve beslommeringen met zich meebrengen. Vandaar dat je veel administratief werk aan ons kan overlaten.  

Hoe helpen we je graag verder?

Wij werken bij voorkeur op afspraak. 

Op die manier vermijd je wachtrijen aan ons loket, ben je zeker dat je contactpersoon ter beschikking is voor jou en samen met een koffie kunnen we dan rustig de tijd nemen om al jouw vragen te beantwoorden.

verzekeringsmakelaar Leuven

Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden:


Verzekeringsmakelaar Leuven

Op zoek naar een verzekeringsmakelaar in de buurt van Leuven?
Maak een afspraak met TORIS, wij vertellen dan graag wat we voor jou kunnen doen.

TORIS Leuven (De Buyser)

info@dbcomfort.be
02 269 33 77

TORIS Humbeek (Moens-De Wachter)

info@cvmd.be
02 269 97 97

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x