Over ons

Eind 2018 hebben Verzekeringen De Buyser en Kantoor Moens-De Wachter samen hun krachten gebundeld om zo een sterk verzekeringsteam te vormen.

De afgelopen jaren hebben beide verzekeringskantoren heel wat praktische zaken op punt gezet om anno 2022 met veel trots de éénmaking van beide kantoren aan te kondigen met een nieuwe naam TORIS. 

Om de interne samenwerking te verbeteren en efficiëntie te verhogen werd er per 08/2023 een volgende belangrijke stap gezet: de krachten bundelen onder één dak om de klant nog beter van dienst te zijn. De teamleden werken sindsdien zij aan zij wat de communicatie en samenwerking ten goede komt en hen in staat stelt om uw vragen, verzoeken en zorgen nog sneller en vlotter af te handelen. Om praktische redenen werd er gekozen voor de locatie te Grimbergen. 

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

Kantoor De Buyser werd in 1981 opgericht als onafhankelijke verzekeringsmakelaar  door Jean-Pierre De Buyser. Sinds dan is het bedrijf in Grimbergen blijven groeien en ondertussen stapten echtgenote Renilde en de zonen Gert en Tim mee in de zaak. Ook collega Matthias De Mesmaeker werd intussen medebestuurder, na een mooi traject als bediende in Kantoor De Buyser. Steeds trouw blijvend aan het familiaal karakter en ongedwongen attitude is het kantoor  gespecialiseerd in een ruim gamma aan verzekeringen. Met klantvriendelijkheid, eerlijkheid en duidelijkheid als kernwaarden verzorgt Verzekeringen De Buyser al vele jaren het verzekeringspakket van zijn klanten.

Kantoor Moens-De Wachter werd in 1955 opgericht als onafhankelijk verzekeringsmakelaar door Frans Moens. Gelegen in hartje Humbeek is dit kantoor ook mooi gegroeid en traden de zonen Christian en Dirk toe tot de zaak.

Omdat beide kantoren dezelfde visie en waarden hanteren is deze samenwerking een logisch gevolg en vanzelfsprekend.

Benieuwd naar de mensen die jou kunnen verder helpen? Check dan zeker onze teampagina!

Wat doen wij voor onze klanten?

Wij analyseren verscheidene verzekeringen op basis van jouw profiel als particulier of als ondernemer. Zo stellen we altijd voor wat het best past bij jou. Met andere woorden, de juiste verzekering dus.

Daarenboven houden we er ons aan om regelmatig je volledig verzekeringspakket te overlopen. Verzekeringen die in de tussentijd hun nut hebben verloren worden opgeheven en eventuele nieuwe verzekeringen kunnen worden afgesloten. We zijn als het ware een ‘verzekering boven een verzekering’

Wat doen wij extra voor onze zelfstandige ondernemers? 

Wij helpen je zaak niet enkel op weg met de gepaste verzekeringen, maar geven je ook advies door samen met jou mee te denken. Door gerichte vragen te stellen en ons in te leven in jouw situatie krijgen we een beeld van waar jij met je zaak naartoe wilt. Zo maken wij jouw doelen mogelijk en stellen we ze veilig met een goede verzekering zodat je bedrijf (of jezelf) niet in een financieel sukkelstraatje terecht komt bij een tegenslag.

We weten ook dat verzekeringen heel wat administratieve beslommeringen met zich meebrengen. Vandaar dat je veel administratief werk aan ons kan overlaten.  

Hoe helpen we je graag verder?

Wij werken bij voorkeur op afspraak. 

Op die manier vermijd je wachtrijen aan ons loket, ben je zeker dat je contactpersoon ter beschikking is voor jou en samen met een koffie kunnen we dan rustig de tijd nemen om al jouw vragen te beantwoorden.

Wil je een afspraak maken neem dan telefonisch contact op met ons. Je kan ook een mail sturen of vul ons online contactformulier in.  


Kantoor Grimbergen

T. 02 269 33 77
M. info@toris.be


Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x