Verzekeringen Wezembeek-oppem

Verzekeringen gezocht in de buurt van Wezembeek-oppem? Verzekeringen vergelijken?
Welkom bij TORIS, onafhankelijke verzekeringen voor particulieren, zelfstandigen en ondernemingen.

Verzekeringen en beleggingen voor uw comfort.

TORIS, ‘Je deur naar veiligheid en bescherming’ is onze missie. We bedienen meer dan 5.500 particulieren, zelfstandigen en ondernemingen. Doe beroep op meer dan 100 jaar ervaring in ons team en onze onafhankelijkheid in de keuze van verzekeringsmaatschappijen.

Verzekeringen Wezembeek-oppem

Wat voor soort verzekeringen zijn er?

Bij TORIS helpen we je graag met het analyseren van  verscheidene verzekeringen op basis van jouw profiel als particulier of als ondernemer. Zo stellen we altijd voor wat het best past bij jou. Met andere woorden, de juiste verzekering dus. 

Daarenboven houden we er ons aan om regelmatig je volledig verzekeringspakket te overlopen. Verzekeringen die in de tussentijd hun nut hebben verloren worden opgeheven en eventuele nieuwe verzekeringen kunnen worden afgesloten. We zijn als het ware een ‘verzekering boven een verzekering’

Verzekeringen | Aansprakelijkheidsverzekering

Als onderneming of als zelfstandige kan je –al dan niet terecht– aansprakelijk gesteld worden voor heel wat dingen die mislopen. Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt jou, je personeel, je klanten en je onderneming hiertegen.

Op die manier staat je vennootschap of je onderneming uit de wind en wordt je klant of leverancier correct vergoed na een schadegeval. 

Ondernemer? Voor welke waarborgen moet jouw bedrijf verzekerd worden?

We kunnen samen een risicoanalyse maken om te bepalen welke aansprakelijkheidsverzekering nodig is voor je bedrijf in de buurt van Wezembeek-oppem. Niemand kan beter de gevaren van jouw beroep inschatten dan jijzelf!

Verzekeringen | Autoverzekering

Voor al wie met de wagen rijdt is een autoverzekering verplicht. En dat is ook logisch als je nadenkt over de financiële gevolgen van een zwaar ongeval. 

Kort gezegd valt de autoverzekering uiteen in drie luiken: de burgerlijke aansprakelijkheid motorvoertuigenverzekering, de omniumverzekering en de bestuurdersverzekering, waarvan echter enkel de BA-motorvoertuigen door de wet wordt verplicht.

verzekeringen Wezembeek-oppem: autoverzekering

Verzekeringen | Familiale verzekering

Een familiale verzekering dekt de kosten van alle schade die jij en je gezinsleden toebrengen aan derden. Je kind die een bal door het raam van de buren trapt of je hond die in de kuiten van een jogger bijt. De familiale verzekering is wellicht de verzekering met de ruimste waarborgen tegen een zeer redelijke prijs. Voor materiële schade wordt er wel een geïndexeerde franchise van om en bij de 250 euro aangerekend. 

Is de familiale verzekering verplicht?  

Neen, maar gelukkig beschikt het merendeel van de Belgen over een BA familiale.  Een ongeluk is immers gauw gebeurd, zelfs wanneer je heel voorzichtig bent!  Let wel op: een BA familiale kan niet ingeroepen worden ter vervanging van andere verzekeringen die schade aan derde dekken, zoals de verplichte BA-motorvoertuigenverzekering.

Verzekeringen | Verzekering gewaarborgd inkomen

Stel dat je door ziekte of ongeval werk onbekwaam wordt. Niet alleen je inkomen vermindert, maar ook de omzet van je bedrijf daalt. Je kan je hiertegen verzekeren met een verzekering gewaarborgd inkomen.

De meest gekende verzekering gewaarborgd inkomen verzekert het loon van de zaakvoerder of de zelfstandige na een ongeval of bij ziekte. Doorgaans is er een wachttijd van een maand (kan ook langer zijn) en moet er minstens 25% arbeidsongeschiktheid zijn.  Stel dat je geen verzekering gewaarborgd inkomen hebt, dan val je als gezinshoofd terug op 60,86 euro per dag, als alleenstaande is het 48,71 euro per dag en als samenwonende 37, 35 euro per dag. En dit vanaf de 8e dag en 6 dagen per week.

Kan een verzekering gewaarborgd inkomen ook afgesloten worden door werknemers?

Jazeker. Is een werknemer enkele dagen, een week tot maximum een maand ziek, dan is er geen probleem. Dan wordt zijn loon gewoon verder betaald. Maar de problemen komen er vanaf de 2e maand en bij langdurige ziektes. Een verzekering ‘gewaarborgd inkomen’ voor werknemers kan hier de oplossing zijn.

Verzekeringen | Hospitalisatieverzekering

Opgenomen worden in het ziekenhuis is nooit plezierig. Nog minder aangenaam is de torenhoge factuur die je na je opname voorgeschoteld krijgt. Medische kosten lopen immers al snel erg hoog op zeker op een éénpersoonskamer. Tegen 2025 verwacht men dat 30% van de kosten van een ziekenhuisopname door de patiënt zal moeten gedragen worden.  

Verzekeringen Wezembeek-oppem hospitalisatieverzekering

Een hospitalisatieverzekering is dan ook geen overbodige luxe. Bescherm jezelf, je gezin of je werknemers door op tijd een hospitalisatieverzekering aan te gaan die de kosten dekt. We werken hiervoor graag met verzekeraar DKV.

Verzekeringen | Woningverzekering

Wat is de populairste verzekering? De woningverzekering of in de volksmond ‘brandverzekering’. Omzeggens alle Belgen hebber er één, het is een ‘must have’. Gelukkig, want ze kan vaak van pas komen. En niet alleen bij brand of een storm met schade aan woning.

Schade aan het kot van je studerend kind bijvoorbeeld, schade aan je vakantieverblijf, schade aan je tuin, schade aan de computer…. Het is allemaal verzekerd in de woningverzekering, vaak met een kleine premie opleg. 

Zonder nog te spreken over de extra services of dienstverleningen die een woningverzekering aan de verzekerden biedt. Denk aan een tijdelijke verblijfplaats na een brand, het onmiddellijk sturen van een hersteldienst…. Tot zelfs de opvang van een huisdier.

Verzekeringen Wezembeek-oppem woningverzekering

Is een woningverzekering verplicht?

Enkel voor huurders is een woningverzekering verplicht, behalve in het Brusselse gewest. Voor eigenaars is het niet verplicht, hoewel deze verzekering voor ieder gebouw een absolute aanrader is. Je weet immers maar nooit wanneer een kleine vonk grote schade zal aanrichten.

Wat kan TORIS voor mijn woningverzekering betekenen?

Bij TORIS heb je het voordeel dat wij vrij zijn om de markt uit te spitten. Op die manier weten we precies welke verzekering wat dekt. Daardoor kunnen we altijd het beste prijs/kwaliteit-voorstel voor jou uitwerken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is dit bijzonder interessant.

We doen ook een check-up van je brandverzekering, zodat je niet onderverzekerd bent.

Na een schade zijn we steeds aanwezig op de expertises en staan je bij om jouw belangen te verdedigen tegenover de expert. Dit is één van de zaken waar wij ons onderscheiden van bankverzekeraars, directe onderschrijvers, agenten en andere makelaars.

Verzekeringen | Meer verzekeringen

Als onafhankelijk verzekeringskantoor kan u bij ons ook terecht voor tal van andere verzekeringen:

Een verzekering afsluiten? Verzekeringen vergelijken? Welkom bij TORIS, uw onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de buurt van Wezembeek-oppem

Verzekeringen bij TORIS

Eind 2018 hebben verzekeringskantoor Verzekeringen De Buyser en verzekeringskantoor Moens-De Wachter samen hun krachten gebundeld om zo een sterk verzekeringsteam te vormen.

De afgelopen jaren hebben beide verzekeringskantoren heel wat praktische zaken op punt gezet om anno 2022 met veel trots de éénmaking van beide kantoren aan te kondigen met een nieuwe naam: TORIS.

Verzekeringen vergelijken?

Wij analyseren verscheidene verzekeringen op basis van jouw profiel als particulier of als ondernemer. Zo stellen we altijd voor wat het best past bij jou. Met andere woorden, de juiste verzekering dus.

Daarenboven houden we er ons aan om regelmatig je volledig verzekeringspakket te overlopen. Verzekeringen die in de tussentijd hun nut hebben verloren worden opgeheven en eventuele nieuwe verzekeringen kunnen worden afgesloten. We zijn als het ware een ‘verzekering boven een verzekering’

Wat doen wij extra voor onze zelfstandige ondernemers? 

Wij helpen je zaak niet enkel op weg met de gepaste verzekeringen, maar geven je ook advies door samen met jou mee te denken. Door gerichte vragen te stellen en ons in te leven in jouw situatie krijgen we een beeld van waar jij met je zaak naartoe wilt. Zo maken wij jouw doelen mogelijk en stellen we ze veilig met een goede verzekering zodat je bedrijf (of jezelf) niet in een financieel sukkelstraatje terecht komt bij een tegenslag.

We weten ook dat verzekeringen heel wat administratieve beslommeringen met zich meebrengen. Vandaar dat je veel administratief werk aan ons kan overlaten.  

Hoe helpen we je graag verder?

Verzekeringen afsluiten? Verzekeringen vergelijken? Hiervoor werken wij bij voorkeur op afspraak

Op die manier vermijd je wachtrijen aan ons loket, ben je zeker dat je contactpersoon ter beschikking is voor jou en samen met een koffie kunnen we dan rustig de tijd nemen om al jouw vragen te beantwoorden.

Verzekeringskantoor TORIS Grimbergen
(De Buyser)

Verzekeringen Toris Wezembeek-oppem

Verzekeringskantoor TORIS Humbeek
(Moens-De Wachter)

Verzekeringen Toris Humbeek

Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x